Forside  |  Lastbiler  |  Personbiler  |  Facebook  |  Kontakt og Info  

Velkommen hos In-Truck.dk

In-Truck er stedet hvor du kan få din lastbilkabine modificeret helt som du ønsker. Vi kan tilnærmelsesvis bygge alt om inde i kabinen så de passer til dine behov og ønsker.

In-Truck her gennem 20 år bygget lastbiler om og givet chauffører et mere personligt hjem på 4 eller 6 hjul. Vi har et stort udvalg af materiale og farver der kan vælges mellem så DU føler dig tilpas i kabinen, eftersom det trods alt er både hjem og arbejdsplads.

Eftersom vi hos In-Truck bygger kabinen helt efter dine ønsker har vi kun nogle grundpriser, hvorfra vi beregner hvad netop dine ændringer koster. Så ring/skriv til os og få en snak med os om hvad vi kan gøre for netop dig.

For nærmere information kontakt os:

Tlf: +45 74 67 55 24
Email: web@in-truck.dk

 

Udvikling af nyt interiør

Hos In-truck prøver vi løbende at forbedre både vores egne design, men også de originale opsætninger. Der kommer løbende små forbedringer som vi udvikler i det daglige men også størrer ændringer som f.eks. vores nye dørside til Scania.

DS-Special er navnet på denne flotte og anderledes dørbeklædning med indbygget lys samt polstring hele vejen rundt om højtaleren. Dørsiden falder bedre ind i kabinens helhed med det størrer plolstrede område og bliver ganske enkelt bare federe at kigge på.

DC-Special kan eksklusiv bestilles hos In-Truck og starter ved prisen 1.650,- Dkk for et sæt, prisen kan variere alt efter hvad materiale og belysning man ønsker.